Naar Rusland

Vliegen

De goedkoopste manier om in Rusland te komen is met het vliegtuig. Kijk voor vergelijkingen op http://www.rusreis.ru/.  Vliegen vanaf Duitse luchthavens als Düsseldorf en Keulen-Bonn is meestal goedkoper  (maar dan hangt het er weer vanaf hoe duur je vanuit je woonplaats in Nederland of Belgie uit bent om daar te komen).

Treinen

Voor geschikte treinen kijk je op www.nsinternational.nl/. Boeken/vertrekken vanuit Duitsland kan voordeliger zijn. Let op: treinen rijden via Belarus/Wit-Rusland, waarvoor een apart (transit-)visum nodig is Zie www.belarusvisum.nl.

Rijden

Zelf naar Rusland rijden is te vergelijken met het lopen van een marathon, maar het kan. Kijk wel of de groene kaart van je auto- of motorverzekering Rusland dekt. Als dit niet het geval is, kun je je aan de Russische grens bijverzekeren of voor vertrek in Nederland via www.alessie.com verzekeren.

Kies op www.russischvisum.nl/visum-aanvragen/ voor het aanvragen van het juiste soort visum: 'autotoerisme' (en geef gegevens over auto of motor door).

Als de auto of motor op het kentekenbewijs niet op je eigen naam staat, dan is een schriftelijke toestemmingsbrief (kies voor Engels) van de eigenaar een vereiste. Wees in dat geval wijs en kopieer diens rijbewijs of paspoort mee, en ga bij het gemeentehuis langs voor een legalisatie van de handtekening op het betreffende document. Dat kost bij sommige gemeenten een paar euro, maar het is het waard om minder gedoe te krijgen op de Russische grens. Neem een internationaal rijbewijs mee naast het echte rijbewijs. Dit is verkrijgbaar bij de ANWB.
 

Treinkaartjes? Kijk op RusTransSib.nl. Of vraag direct een offerte aan!

Treinreizen

redstar
logo trein RusReis.nl levert via RusTransSib treinkaartjes van de Russische Spoorwegen (RZD). We kunnen vanaf 2 maanden voorafgaand aan een treinreis, hiervoor kaartjes leveren.

Kaartjes met plaatsgarantie zijn treingebonden; voor slaaptreinen inclusief lakenset.

Visum Rusland

redstar
unive Om Rusland binnen te komen heb je een visum nodig.

Op onze speciale site russischvisum.nl lees je wat je daarvoor nodig hebt. Russischvisum.nl is in Nederland de voordeligste aanbieder van uitnodigingsdocumenten voor zelfaanvragers.
bottom shadow

facebook

We zijn ook te vinden op Facebook.
Mocht u een vraag of opmerking hebben, dan kunt u deze hier stellen/maken. Wellicht dat dit andere mensen ook kan helpen.

http://www.facebook.com/RusReis.nl

stologo
vkrlogo

contact

RusReis.nl
Van Goghstraat 8
7482 EJ HAAKSBERGEN

T 0800 222 77 72 (gratis)
M +31(0)657 92 13 45

rusreis.nl@mail.ru

© 2017 |  Algemene Voorwaarden  |  Webdesign door InStijl Media