• Hotels Hotel Slavjanskaja, Moskou

Hotels boeken

Hotelaccommodatie boeken

Hieronder tref je een zoekvenster dat leidt naar het hotelboekingssysteem van Ostrovok.ru, een voordeliger alternatief voor bijv. B**king.com. Ook te gebruiken voor hotelboekingen in andere landen dan alleen Rusland! Je kunt hier zelf boeken. Het systeem is verder in het Engels (met mogelijkheid over te schakelen op Duits, Italiaans, Spaans enz. maar helaas geen Nederlands).
Alternatief kun je ons ook via het offerteformulier of door een mailtje te sturen naar info@rusreis.nl 'handmatig' vragen om een bepaald hotel te boeken, nadat we er de prijs van voor je hebben uitgeplozen.

Soms zijn we zelf nog net iets voordeliger qua prijs. Daar moet dan per totale boeking wel weer 15 euro bij worden opgeteld wegens de verplichte reisgarantieregeling via STO Garant


Onderstaand aanbod valt buiten STO Garant-regeling. Boek je zelf via het zoekprogramma hieronder, dan valt dit aanbod niet onder de garantie van STO Garant (je boekt dan nl. niet via RusReis.nl). Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (sto-garant.nl/downloads).