• Terug van weggeweest: e-visa

E-visum voor Rusland

E-visa voor bezoek van max. 16 dagen aan Rusland

E-visa zijn te gebruiken voor eenmalig bezoek aan Rusland voor maximaal 16 dagen. Voor dit type visum hoeft je paspoort niet eerst naar het Russia Visa Centre/Russische consulaat. Ook kost het aanvragen een stuk minder dan een 30-daags 'papieren' visum in je paspoort (of een visum voor meerdere 'entries' of een langere periode). Aanvragen kan vanaf 40 dagen voorafgaand aan de geplande inreisdatum. 
Let op: je kunt met een e-visum niet op alle grensovergangen Rusland binnenkomen (cq weer verlaten). Check daarom eerst de lijst met checkpoints waar buitenlandse bezoekers met e-visa worden doorgelaten.

Zelf aanvragen: hier de link naar de site van de Russische overheid (ministerie van Buitenlandse Zaken) waarop je een e-visum aanvraagt in het Engels en in het Russisch. Aan het eind van het klusje moet je de kosten (circa 49,50 euro) met een Visa- of Mastercard afrekenen in Arabische dirhams.
Laten aanvragen: RusReis.nl ontzorgt je door de aanvraag namens je in te dienen + te betalen. Inclusief een halfuur werk van onze kant + de kosten van 49,50 euro berekenen wij hiervoor 80 euro. Vul hier je gegevens inmail ons een foto van je paspoort (houderpagina) + 1 digitale pasfoto.

Voor een 'gewoon' papieren visum in je paspoort klik hier.