• Russisch Verkeersbureau (blog)

Russisch Verkeersbureau (blog)

Jaren terug was er ineens... het Russisch Nationaal Verkeersbureau. Statutair gevestigd in Harderwijk, met een postadres in Amersfoort en een Russische eigenaar in Monaco. Van 2005 tot 2009 heeft het bestaan. Daarna ging de stekker eruit. 


Er was een doorstart met Utrecht als vestigingsplaats, maar ook de url daarvan, Rustravel.nl, komt nergens meer uit. Misschien wel omdat die naam verwarrend veel leek op die van Russia Travel, tegenwoordig BRIC Travel.

Een andere url, met bureau als buro gespeld, leidt naar een site waarop een linkje naar 'reisorganisaties gespecialiseerd in Rusland' rechtstreeks naar de site van Eurocult-Lito leidt. Geen wonder: de site is eind 2009 eigenlijk door Eurocult opgezet. Maar blijft momenteel steken in o.a. het WK voetbal van 2018, een hoop 'wiki-weetjes' en die ene reisaanbieder.

Wie op zoek is naar actuele info, moet beter worden bediend, vinden we. Onder de huidige omstandigheden is daar zeker behoefte aan.

In het handelsregister van de Kamer van Koophandel bestond geen Russisch Verkeersbureau meer; vandaar dat we Russisch Verkeersbureau als handelsnaam en de bijbehorende url russischverkeersbureau.nl hebben geregistreerd.
Moeten wel wel de zelfdiscipline opbrengen om niet als 'als WC Eend niet alleen WC Eend te adviseren', maar die uitdaging gaan we graag aan.
Dat de reismarkt drastisch zal veranderen, is helder. Daarbij gaat het bij de taken van een béétje verkeersbureau om meer dan georganiseerde reizen aanbieden. Dat zien we als uitdaging en daarmee gaan we aan de slag!

En ja: wie wat aan te bieden heeft waarop hij/zij graag via het verkeersbureau nieuwe stijl wil laten attenderen, neem gerust contact op!
Rusland en de Russen zijn het waard!

Peter Zandee