Taxi-excursie Moskou / St Petersburg

NB: in verband met de EU-sancties tegen Rusland kunnen wij gidsen e.d. momenteel niet op afstand vanuit Nederland betalen. We kunnen wel contact leggen om een excursie te reserveren, maar u zult zelf ter plekke moeten afrekenen.

Leer een wereldstad als Moskou of St Petersburg vlot kennen door één van de eerste dagen na aankomst een taxi-excursie te maken! 
Je chauffeur/gids wijst je in het Engels op allerlei highlights. En zeker bij winters weer scheelt het je ook wat in de 'ontberingen'...
Wij kunnen in zowel Moskou als St Petersburg een taxi-excursie voor je regelen. Reken op 70 euro voor 2 uur, 105 euro voor 3 uur of 130 euro voor 4 uur. Speciale wensen? Je chauffeur is normaalgesproken tamelijk flexibel!
(Ook 6 of 8 uur kan, maar is in de praktijk wel erg lang. Bovendien wil je later zelfstandig nog meer ontdekken, toch?)

Moskou
In 2 uur kan je bijvoorbeeld een rit maken langs het Rode Plein, de Triomfboog, Moskouse Staatsuniversiteit en het Novodevichij-klooster.
Trek je 3 uur uit voor je tour, dan kun je de rit uitbreiden met bijv. de Christus-Redder-kathedraal en het Huis op de Moskva-kade. In 4 uur voeg je daar ook nog Moscow-City (het hypermoderne business-hart) en 'jaarbeurscomplex' VDNCh aan toe. Aanrader!

St Petersburg
De 2-uursroute voert je langs de Hermitage, Redder op het bloed-cathedraal, winterpaleis, St Isaac's kathedraal en het paleisplein. Trek je er 3 uur voor uit, dan voert de chauffeur/gids je ook nog langs wat highlights op Nevsky Prospekt. Bij de 4-uurs-variant kan ook de Peter- en Paul-vesting nog aan de tour worden toegevoegd.

Bestellen? Wil je zo'n taxi-excursie bestellen? Vul dan je gegevens hier in, dan melden we ons met een nader voorstel!