Losse Tickets

RusReis.nl levert losse treintickets. Voor wie tijdig (d.w.z. minstens 2 maanden van tevoren) mailcontact zoekt, kunnen we in goed overleg de opties voor treinen tussen de stations van vertrek en aankomst uitzoeken. Treinkaartjes vanaf exact 45 dagen voorafgaand aan de reis zijn concreet te boeken. Dan zijn ook de definitieve prijzen pas bekend. Echter kunnen we op basis van peildata (zelfde weekdag en zelfde trein) een prijs communiceren. De enige slag om de arm is dat als de Russische Spoorwegen de prijzen verhogen en/of de roebel - eurokoers sterk verandert, een andere prijs geldt.

In principe leveren we treintickets waarmee de reiziger zo kan instappen. Echter moeten op sommige trajecten de kaartjes minimaal een uur voor vertrek nog aan een stationsloket worden omgewisseld voor een ouderwets kaartje. (Dit is niet moeilijk!) Indien gewenst, kunnen we kaartjes mailen in plaats van ze per post toe te sturen. RusReis.nl rekent de loketprijs plus een bescheiden marge (zie prijzen). In die marge zijn reserverings- en administratiekosten inbegrepen, alsmede valutakosten.

Indien bij ons een los treinticket wordt besteld in combinatie met andere reisproducten, kan een geheel ontstaan dat valt onder de definitie van een pakketreis. In dat geval moeten we de afrekening laten lopen via STO-reisgarantie en betaal je niet aan RusReis.nl maar aan St. Derdengelden Certo Escrow. In onze algemene voorwaarden staat dit helemaal uitgelegd. Dit is een wettelijk voorgeschreven constructie, bedoeld om je als klant te beschermen tegen de gevolgen van financieel onvermogen aan de kant van de reisorganisator.

(Definitie pakketreis: een reis die als product uit minstens twee diensten bestaat (bijv. een vliegticket en een hotel), minstens 24 uur duurt en minimaal 1 overnachting telt.  Ook losse elementen die samen zorgen dat van het voorgaande sprake is, maken van een reis een pakketreis. Alleen een los vlieg- of treinticket is geen pakketreis; evenmin slechts geboekte accommodatie terwijl de reiziger zelf rijdt of zijn eigen vervoer regelt.)

Meer weten? Neem contact met ons op. Of vraag direct een offerte aan!

Informatie en Tips

redstar
  1. Boek je vliegtickets ruim van tevoren, een half jaar voor de reis boeken is goedkoper.
  2. Verblijf je max. 30 dagen in Rusland, dan is een toeristisch visum in de meeste gevallen het goedkoopst.
  3. Benader ons voor een toeristisch voucher (of een zakelijke uitnodiging), om het visum te kunnen aanvragen.
  4. Bel je zorgverzekeraar voor een Rusland-verklaring. Geef hierbij de inreis- en uitreisdatum door.
  5. Bedenk of je zelf voor je visumaanvraag naar het Russische consulaat in Den Haag wilt gaan, of dit wilt laten doen. Deze dienst via ons bestellen is het voordeligst.

Visum Rusland

redstar
unive Om Rusland binnen te komen heb je een visum nodig.

Op onze speciale site russischvisum.nl lees je wat je daarvoor nodig hebt. Russischvisum.nl is in Nederland de voordeligste aanbieder van uitnodigingsdocumenten voor zelfaanvragers.
bottom shadow

facebook

We zijn ook te vinden op Facebook.
Mocht u een vraag of opmerking hebben, dan kunt u deze hier stellen/maken. Wellicht dat dit andere mensen ook kan helpen.

http://www.facebook.com/rusreis

stologo
vkrlogo

contact

RusReis.nl
Van Goghstraat 8
7482 EJ HAAKSBERGEN

T 0800 222 77 72 (gratis)
M +31(0)657 92 13 45

rusreis.nl@mail.ru

© 2017 |  Algemene Voorwaarden  |  Webdesign door InStijl Media